Hirdetés

Bármelyik pillanatban megérkezhet az összehajtható Huawei Mate X



|

A TENAA is hitelesítette a készüléket, amelynek a végleges specifikációira is fény derült.

Hirdetés

Nemrég még az volt a kérdés, hogy egyáltalán jön-e 2019-ben vállalható összehajtható mobil. Most pedig az, hogy a Samsung vagy a Huawei lesz az első a piacon? A Samsung állítólag készen áll a piaci megjelenésre, de a Huawei is emlegeti egy ideje, hogy szeptemberben vagy talán már augusztusban elérhetővé tenné a Mate X-et. 

Hirdetés

Az, hogy a TENAA is hitelesítette a készüléket, arra utal, hogy a Mate X szintén készen áll a megjelenésre, és a tippek szerint Kínában már augusztusban elérhető lesz. 

Most ráadásul a TAH-AN00 modellszámú eszköz végleges specifikációi is kiderültek. A 8 hüvelykes kijelző 2480 x 2200-as felbontást kap, ez alatt 6 GB RAM és 128 GB tárhely lesz, de létezik majd 8+256 és 12+512 GB-os modell is. 

A készülék egy 4400 mAh-s akkumulátorra épít majd, ami 55 wattos gyorstöltésre képes. Az 5G-s mobilban lesz egy 8 megapixeles szelfikamera és egy 40 + 16 + 8 megapixeles tripla kamera, ToF szenzorral és képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasóval. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.