Hirdetés

Bármilyen okostelefont feltör a DriveSavers



|

Állítólag akármelyik jelszóval védett androidos és iOS-es készüléket képes feloldani a cég legújabb szolgáltatása.

Hirdetés

Egyre több cég koncentrál a fogyasztók magánszférájára és a mobilos biztonságra, azonban mindig lesznek olyan privát vállalatok és hatósági ügynökségek, amelyeknek a feladata pedig az erős titkosítási eszközök visszafejtése, különböző okokból. 

Hirdetés

A DriveSavers most állítólag kifejlesztett egy olyan fogyasztói szolgáltatást, amely új, szabadalmaztatott technológiára épít, és segít azoknak az átlagembereknek, akik nem tudnak hozzáférni az okostelefonjukon tárolt adatokhoz, mert elveszítették a hozzáférést, például elfelejtett jelszó vagy túl sok hibás próbálkozás miatt. A családi fotók és videók visszanyerése most könnyen megoldható lesz egy zárolt eszközről is. 

Az új adathelyreállító szolgáltatás állítólag 100 százalékos hatékonysággal dolgozik, eszköztől és rendszertől függetlenül. Állítólag az Apple, a Samsung, a Huawei, az LG, a Lenovo, a Xiaomi, a ZTE és az Oppo összes készülékét képesek feltörni, jelszó ide vagy oda. Sőt, a windowsos és a BB-s platformokra is veszélyt jelent az adat-visszanyerő eszköz, és a jelszó hossza sem nehezíti a dolgát. 

A szakértők egyelőre vannak fenntartásaik, elvégre az eddig sikert jelentő iPhone-törő eszköz nemrég használhatatlanná vált. 

A DriveSavers sajnos nem közölt részleteket, ugyanakkor hihetőnek tűnnek az állítások, ugyanis egy hiteles, 1985-ben alapított, nagy múltú cégről van szó. Aki mindenképp szeretné kideríteni az igazságot, az feloldásonként 3900 dollárért tehet egy próbát. A DriveSavers nem szeretné eladni a termékét a hatóságoknak, a tulajdonosnak pedig mindig bizonyítania kell, hogy övé a készülék. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.