Hirdetés

Battlefield 2042 jár majd az RTX 30-szériás kártyák mellé



|

Ha eddig nem lettek volna elég kapósak az Nvidia GPU-k, néhány hétig egy komoly extrát is bezsebelhetünk az RTX-sorozat mellé.

Hirdetés

A súlyos GPU-hiány miatt valószínűleg csak kevesen örülhetnek majd neki, de az Inno3D idő előtt kikotyogta, hogy augusztus 24. és szeptember 14. között Battlefield 2042 jár majd a GeForce RTX 3090, 3080 Ti, 3080 és 3070 kártyák, illetve az ezek valamelyikét tartalmazó, előre összerakott konfigurációk mellé.

Az érintett kártyákat persze szinte lehetetlen az ajánlott fogyasztói áron megszerezni, de akiket nem tántorít el a vaskos ráfizetés, azok akár enyhe kompenzációként is felfoghatják majd a készlet erejéig tartó akciót.

Hirdetés

Az Nvidia és az EA promójának hivatalos bejelentése ugyan még várat magára, de az Inno3D weboldaláról sikerült lementeni a véletlenül kitett plakátot, ami további extrákról is árulkodik.

Az RTX-Battlefield bundle a játék előrendelői bónuszait is tartalmazni fogja, így korai hozzáférést biztosít a nyílt bétához, kapunk egy Epic-kategóriás Mr. Chompy fityegőt a fegyverünkre, valamint egy Baku ACB 90-es kést, a Landfall kártyát és az Old Guard taget is.

A Battlefield 2042 a tervek szerint október 22-én érkezik (Nintendo Switch és mobil kivételével az összes nagyobb platformra), az RTX-kártyák mellé járó kódot pedig egészen december 14-ig válthatják majd be a vásárlók.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.