Hirdetés

Beárazták az európai piacra a Honor félbehajtható csúcsmobilját



|

Ebből akár már arra is következtethetünk, hogy Magyarországon mennyit kell majd fizetni érte.

Hirdetés

Kínában már elérhető, Európában azonban csak 2023 első negyedévétől lehet majd megvásárolni a félbehajtható Honor Magic Vs-t, aminek elsőosztályú specifikációja és kiváló külső kijelzője van. A teljesítményt a Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 5G processzor biztosítja, az akkumulátor 5,000 mAh, és most már azt is tudjuk, hogy mennyibe fog kerülni Európában. Persze Magyarországon ennél valószínűleg többet kóstál majd.

Nagyon izgalmas készülék a Honor Magic Vs, aminek belső kijelzője egy 7,9 colos OLED érintőpanel 2272x1984-es felbontással, 90 Hz-es képfrissítéssel és 800 nites maximális fényerővel. A külső megjelenítő szintén impozáns, a 6,45 colos AMOLED FHD+ panel 120Hz-es frissítéssel rendelkezik és HDR10+ képes.

Hirdetés

A Honor Magic Vs Európában 1249 eurótól indul, ami egy 8 GB memóriás, 256 GB tárhelyes modellre lesz elég. A 12/256-os variáns 1399 euró, a csúcsmodell, amiben 12 GB memória és 512 GB tárhely van, pedig 1700 euró (kb. 694 ezer forint) lesz. A nemzetközi piacon 2023 első negyedévétől lesz elérhető, a hazai árakról azonban még nincs információnk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.