Hirdetés

Bébi Yoda lett a cuki potyautasa a nemrég fellőtt Crew Dragon űrhajónak



|

A SpaceX és a NASA ezúttal négy asztronautát küldött a világűrbe, de egy jól ismert apróság is feltűnt a fedélzeten.

Hirdetés

Magyar idő szerint ma, vagyis hétfőn indította útjára a SpaceX és a NASA a Crew Dragon űrhajót, hogy elküldjön négy újabb űrhajóst a Nemzetközi Űrállomásra, akik a tervek szerint több hónapot is eltöltenek majd a Föld körül keringő szerkezetben.

A sikeresen lezajlott kilövés már alapjáraton elég sok ember figyelmét felkeltette, de akadt még egy utas a kabinban, akinek a feltűnésére valószínűleg kevesen számítottak.

Hirdetés

Több anyag is azt bizonyítja ugyanis, hogy az űrhajósok mellett egy bébi Yoda plüss is helyet kapott a fedélzeten. A The Mandalorian sorozat cuki karakteréről mintázott potyautas viszonylag gyorsan nagy népszerűségre tett szert, így ez az űrmisszió már nemcsak a SpaceX és a NASA újabb együttműködése miatt lett különleges.

Ti kiszúrtátok a kabinban lebegő bébi Yodát?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.