Hirdetés

Becsődölt az egyetlen magyar szexrobotbordély



|

Nem lett boldog a befejezés; bezárt az első és egyetlen robotokkal működő hazai bordélyház.

Hirdetés

Három évvel ez előtt nyitott az a hazai bordélyház, amely szokatlan módon kizárólag robotokkal üzemelt. A vendégek négy szexbaba közül választhattak, azonban elmaradt a mindent elsöprő siker: végleg bezár a hely, a koronavírus alatt ugyanis - nem túl meglepő módon - elmaradtak a vendégek.

A tulajdonos elárulta, hogy hatalmas egyébként az erre szakosodott piac, ahol mindenki megkaphatja pontosan azt, amire vágyik. Tényleg úgy kell ezt elképzelni, ahogy sci-fi filmekben vagy játékokban láttuk: már van többféle méretű és viselkedésű modell, már beszélő és sikító robot is elérhető a piacon. Erről már 2015-ben is írtunk, az akkori kínálat azóta csak még többet fejlődött, a piacot vélhetően az MI fejlődése, az egyre interaktívabb androidok fogják meghatározni a következő években.

Hirdetés

Ugyan a felszámolás sok kellemetlenséggel járhat, azért nem kell félteni a tulajt, aki mind a négy szexbábut el tudta adni. Ezeknek az ára hatszázezer forinttól indul, de akár kétmillió forintot is elkérhetnek egy babáért. Még olyan robotért is szép summát lehet kapni ezek szerint, amelyet már közösségi használatra fogtak korábban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.