Hirdetés

Beépített fordítót hozhat az iOS 14



|

Az iOS 14 beépített fordítót és Apple Pencil-támogatást is hozhat a Safari böngésző számára.

Hirdetés

Az Apple a jelentések szerint teljes mértékben támogatni szeretné az Apple Pencilt a weboldalak esetében, mindezt a Safari böngészőn belül, az iOS 14-től. Ezen felül az iOS 14 beépített fordítót is hozhat az Apple böngészőjébe. A fordítót ezen kívül más rendszerszolgáltatások kapcsán is tesztelik egy belső buildben, mindezt az Apple beszállítói szellőztették meg Kínában. 

Hirdetés

A kód szerint a Safari külső eszköz nélkül is képes lehet teljes weboldalakat lefordítani, ezt egyelőre a Siri sem tudja. Akár egyedileg is kérhető lesz a honlapok fordítása, de automatikus működés sem kizárt. Az eredeti és a lefordított tartalmak között újratöltés nélkül lehet majd váltani. A funkciót tesztelik még az App Store-ban is, többek között. 

Az iPadOS 14 segítségével az Apple Pencil pedig már böngészésre, görgetésre, rajzolásra és jelölésre is alkalmas lesz a Safarin belül. A funkciókínálat persze a végleges verzióig még sokat változhat, de a június 22-i WWDC-n sok dologra fény derül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.