Hirdetés

Beépített szintetizátort és mobilos appot kínál a Boss gyönyörű gitárja



|

Klasszikus és modern technológia találkozik a japán cég hangszerében.

Hirdetés

A Roland Coproration divíziójaként működő Boss 1973 óta gyárt hangszeres kiegészítőket, palettájukon számos termék található a kispedáloktól a multieffekteken át a gitárszintetizátorokig.

A japán cég legújabb dobása viszont ötvözi a dolgokat, az Eurus GS-1 ugyanis egy komplett elektromos gitárban kínál beépített szintetizátort, Bluetooth-támogatást és még egy praktikus mobil appot is.

Az Eurus GS-1-en csak egy szimpla mozdulatot igényel a váltás a hagyományos hangzás és a lehetőségek széles skáláját kínáló Boss szintetizátor között.

Hirdetés

Az utóbbi kapcsán a gyártó azt ígéri, hogy a kiváló hangminőség mellé természetes érintési reakció is társul, vagyis a mesterséges hangok késedelem nélkül reagálnak a hagyományos gitártechnikákra. A gitárban 6 memória tárolja az előre betáplált hangokat.

Ehhez jön még egy dedikált mobilos szerkesztő alkalmazás, amivel saját hangokat programozhatunk, majd Bluetooth-on keresztül továbbíthatjuk őket az Eurus GS-1-nek. A vezeték nélküli kapcsolat révén a gitár az EV-1-WL bluetooth-os pedállal is kommunikál, mellyel további paramétereket állíthatunk a hangmagasságtól a szűrő mélységig.

A 24 bundos nyakkal szerelt Eurus teljes egészében japánban épül, az értékesítése októberben kezdődik. Az Egyesült Államokban 2200 dolláros áron kerül boltokba, de már a magyar webshopokban is felbukkant, ahol 810-830 000 forint körül listázzák.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.