Hirdetés

Befutott az első iPad Air 4 unboxing videó



|

Most végre nem csak promóciós anyagokon csodálhatjuk meg a legújabb Apple táblagépet, ráadásul annak dobozába is bekukkanthatunk.

Hirdetés

Az Apple nagyjából egy hónappal ezelőtt mutatta be a nagyvilágnak a legújabb iPad-eket, melyek közül a legfigyelemre méltóbb a negyedik generációs iPad Air lett, mely komoly újdonságokat kapott elődjéhez képest.

Az eszközök a céghez méltó, szépen kidolgozott, letisztult külsőt kaptak, legalábbis erről árulkodtak a promóciós képek. Most befutott az első tényleges kicsomagolós videó, így végre olyan képsorokon is megleshetjük az új iPad Airt, melyet nem marketingesek gyártottak le számunkra.

Hirdetés

A Tech104 csatornára került fel először, hogy mit is rejt az Apple új táblagépének doboza - nagy megfejtésekre azért ne számítsatok, hiszen elsősorban egy iPad Airt rejt, emellett néhány tartozékot, például töltőt. Ami igazán fontos, hogy vethetünk egy pár pillantást magára az eszközre, íme:

A felvételeken is láthatjuk, hogy az iPad Air 4-ről eltűnt a home-gomb, viszont akik ragaszkodnak a touch ID-hoz, azok egy cseppet se féljenek, ugyanis az ujjlenyomat-olvasó átkerült az eszköz tetején található bekapcsológombra. 

A iPad Air 4 október 16 óta előrendelhető és a megjelenés a jelen állás szerint október 23-ra várható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.