Hirdetés

Behúzható kamerával érkezik ez az androidos mobil



|

Látványos funkció, bár nem arra való, amire először gondolnánk.

Hirdetés

Ha különleges kamerás megoldásokról van szó, az Oppo márka jut talán először a legtöbb ember eszébe, elég csak a levehető, vagy a kijelző alá épített kamerára gondolni, de a mikroszkópkamerás Oppo Find X3 Pro is igen emlékezetes modell. A gyártó kísérletezett már a kihajtható kamerával is, ám most egy kevésbé ismert márka, a Techno készített egy hasonlóan működő készüléket, hogy több lehetőségünk legyen megbarátkozni ezzel a kivitelezéssel.

Furcsa módon azonban a Techno nem azért építette be a mozgó alkatrészt, amire sokan először gondolnánk. A Phantom X2 Pro valóban erős telefon, a Mediatek Dimensity 9000 chipset 12GB rammal párosítva bármilyen feladatot könnyedén ellát, a 256 GB-os tárhely pedig bővel elég egy átlagos felhasználónak, hacsak nem sokévnyi képet akar a mobilján tárolni, felhőmentés nélkül.

Hirdetés

Ugyan a mozgó hátsó szegmens arra enged következtetni, hogy valamilyen eget rengető megoldást rejt a mobil, erről nincs szó. A Techno Phantom X2 Pro 50 MP-es főszenzorral és egy 13 MP-es ultraszéles lencsével dolgozik, amiért szégyenkeznie ugyan nem kell, a legjobb kamerával rendelkező mobil címért sem lesz versenyben.

A mozgó elem a nagyobbik szenzor, ami 2,5-szeres nagyításra képes, a fizikai elmozdulás azonban becsapós, az mindössze azért van, hogy használaton kívül kisebb legyen a kamerasziget, gyakorlatilag nem használja a nagyítások során.

A Techno egyelőre nem árult el sokat a mobil árazásáról, az azonban biztos, hogy elérhető lesz Európában, és azt is tudjuk, hogy 3,499 riál (szaúd-arábiai fizetőegység) lesz, ami nagyjából 370 ezer forintnak felel meg a helyi adók nélkül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.