Hirdetés

Bejelentették, hogy mikor érkezik a második Nothing Phone



|

Már azt is tudjuk, hogy a Phone (2) akkumulátora mekkora lesz az elődhöz képest.

Hirdetés

Eléggé bírtuk az OnePlus társalapítója, Carl Pei által 2020-ban létrehozott Nothing első androidos okostelefonját, a Nothing Phone (1)-et, amelyet féléves tesztünk során kívül-belül alaposan módunkban állt megismerni.

A  felesleges villantós megoldásokat nélkülöző készülék ár-érték arányban nem rossz választás, amit a piac is értékelt, így Pei új cége viszonylag hamar nekifeküdt a következő generáció fejlesztésének.

Hirdetés

A Nothing Phone (2)-ről egyelőre csak kevés részletet lehet tudni, Pei azonban a Forbesnak adott múlt heti interjújában elárulta, hogy a globális bemutató júliusra várható. Ezen felül azonban meglehetősen szűkszavúan nyilatkozott az új telefonról, amellyel kapcsolatban még azt sem volt hajlandó elárulni, hogy rajta lesz-e az első generáció tetszetős megoldása, a LED-alapú, úgynevezett glyph, amely például az akkumulátor töltöttségi állapotát jelezte.

Azt viszont megosztotta, hogy a Phone (2)-nek jóval nagyobb akkumulátora lesz majd, mint az első szériának. Utóbbiban ugyanis egy 4500 mAh kapacitású aksi került, a Phone (2) viszont már egy 4700 mAh kapacitású akkumulátorral érkezik. Pei azt azonban egyelőre nem árulta el, hogy milyen sebességgel lehet majd tölteni az új telefont.

A 4700 mAh-s akkuval szerelt készülék valamivel felülmúlja majd a Pixel 7A kapacitását, de nem fog felérni a Samsung Galaxy S23 Ultra 5000 mAh-s telepéhez. Igaz, utóbbiért jóval többet kell fizetni, mint a Phone (2) esetén várt 500 dollár (bő 173 ezer forint) körüli összeg.

Márciusban a Qualcomm egyik vezetője szellőztette meg, hogy a Phone (2)-ben egy Snapdragon 8+ Gen 1 chip dolgozik majd, ami komoly előrelépés az első generációhoz képest. Pei ezt megerősítette, így a Nothing Phone legújabb készüléke várhatóan erős versenyző lehet az okostelefonok középmezőnyében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.