Hirdetés

Bekavar a Snapdragon 845?



|

A legutóbbi pletykák szerint mégsem az LG G7 kapja meg az első készleteket, hanem a Samsung Galaxy S9.

Hirdetés

Nehezen indult be az idei zászlóshajók mezőnye az okostelefon-piacon, ugyanis a Qualcomm kizárólagosan a Samsung Galaxy S8 észak-amerikai változata számára tartotta fenn a Snapdragon 835-ös csúcslapka első készleteit. A rivális készülékek csak jelentős késésekkel jelenhettek meg. Emiatt az LG például egy tavalyi, Snapdragon 821-es SoC-t választott a G6-ba. 

Hirdetés

A taktika bevált a Samsung számára, és a legutóbbi jelentések szerint a Qualcomm és a Samsung hasonló húzásra készül 2018-ban is a Snapdragon 845-tel. Az új lapka eleinte kizárólag a Galaxy S9-ben lehet elérhető, legalábbis egy megbízható Weibo-blogger forrásai szerint. Állítólag a felek már el is rendezték, amit kellett. 

Ha ez így van, akkor a Samsung jövőre is alaposan odacsap a konkurenciának, amely kénytelen lesz régi lapkával vagy jelentős késéssel dolgozni. Kiemelten rossz hír ez az LG G7-nek, főleg mivel a korábbi pletykák szerint épp az LG lépte volna meg ezt jövőre. 

Bár a hírt nem árt fenntartásokkal kezelni, logikus, elvégre a Galaxy S8 és a Galaxy S8+ 15 százalékkal nagyobb darabszámban fogyott eddig, mint ugyanezen időszak alatt a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge, vagyis a jövő évi modellek még sikeresebbek lehetnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.