Hirdetés

Bekerült a Teamsbe az Aknakereső és a Pasziánsz, hogy végre tényleg legyen értelme a meetingeknek



|

Ha a megbeszélést el lehetne intézni e-mailben, az így nyert időt fordíthatjuk játékra.

Hirdetés

Néhányan talán még emlékeznek azokra az időkre, amikor az MSN Messenger (később Windows Live Messenger) fénykorát élte, és amellett, hogy lehetőséget adott az online kapcsolattartásra, játékokat is tartalmazott - játszhattunk például aknakeresőt is párban. Ezt idézi most meg a Microsoft Teams újítása, az app ugyanis több izgalmas, egyszerű játékkal bővült.

A Games for Work (avagy Játékok munkához, akármennyire szürreálisan is hangzik ez) jelenleg négy játékot kínál: Pasziánszt, Aknakeresőt, valamint egy Wordament és egy IceBreakers nevű alkotást.

Hirdetés

Mindegyiket úgy tervezték meg, hogy a meeting több résztvevője játszhasson egyszerre, csoportokba kell szerveződnünk.

A Pasziánszban mindenki egyedül játszik, de a legnagyobb pontszám eléréséért lehet küzdeni, az Aknakeresőben közös erővel kell megtalálni a robbanószereket, a Wordamentben szavak keresése a feladatunk, míg az IceBreakers egy beszélgetésindító, ami segít munkahelyi preferenciák megvitatásában is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.