Hirdetés

Belógó szenzorsáv nélkül jöhet az 5-kamerás Nokia 9



|

Kiszivárgott, hogy milyen kijelzőt kaphat az 5 hátlapi kamerával érkező Nokia 9, illetve a Nokia X7.

Hirdetés

Nagy izgalmakat váltott ki az a fotó, amely állítólag a HMD Global Nokia 9 zászlóshajójának hátlapjáról szivárgott ki. Ezen jól látszik, hogy az új modell 5 hátlapi kamerát kap. Most újabb képek kerültek elő, ezúttal az előlapot borító panelről. 

Hirdetés

Bár 2018 alapvetően a kijelzőbe belógó szenzorsávokról szól, úgy tűnik, hogy a Nokia 9 nem követi a trendeket, annak ellenére sem, hogy a HMD Global előszeretettel alkalmazott már érzékelőszigeteket. 

A Nokia 9 úgy néz ki, hogy normál 18:9-es kijelzőt kap, lekerekített sarkokkal és átlagos alsó-felső kerettel. A felső sávba kerül majd a hangszóró, az előlapi kamera, a márkajelzés, a szenzorok és a LED-es értesítőfény. 

Azt továbbra sem tudni, hogy az 5 hátlapi kamera milyen funkciókat tudna pontosan, de egyelőre úgy néz ki, hogy a fő szenzort egy második RGB és egy harmadik monokróm kamera egészíti majd ki. Ezekhez egy telefotós és egy széleslátószögű lencse társulna. 

Kiszivárgott továbbá a Nokia X7 előlapi panelje is, amely a Nokia 9-re hasonlít majd szemből. 

A bemutató időpontjáról továbbra sincs hír, de valószínűleg októberre vagy novemberre számíthatunk, hiszen az új zászlóshajó még a Snapdragon 845-re épít. A Snapdragon 855 pedig már decemberben elkészülhet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.