Hirdetés

Belső módosításokról árulkodik az iPhone 14 Pro Max szétszerelős videója



|

Egy youtuber már szét is kapta az Apple legújabb csúcstelefonját.

Hirdetés

Ami a múlt héten bemutatott iPhone 14-szériát illeti, az Apple kissé felemásan intézte a generációváltást, hiszen az alapmodellekben nemcsak a dizájnt, de a processzort (A15 Bionic) is változatlanul hagyta, míg a drágább iPhone 14 Pro és Pro Max esetében már bőkezűen szórta az újdonságokat.

Az idehaza 570 ezer forintról induló készülékek így a 10-15% os teljesítményt hozó A16 Bionic chip és a 48 megapixeles kamera mellett egy valamivel kecsesebb, lekerekített képernyőkivágást is kaptak a belógó szenzorsziget helyett. Az új chip, a nagyobb kamera és az átszabott előlap valószínűvé tette, hogy a mobilok belső kialakítása is változott az iPhone 13 Próhoz képest, amit most egy videón is szemügyre vehetünk.

Hirdetés

A PBKReviews ugyanis már szét is kapta a 6,7 hüvelykes iPhone 14 Pro Maxet. A film alapján az Apple módosította a FaceID arcazonosítás érzékelőjét, ami egy kicsivel lejjebb kapott helyet a korábbinál, míg az új kamerarendszer valamivel több helyet foglal az elődjénél. A harmadik figyelemre méltó részlet az átdolgozott hűtőborda.

Ha egymás mellett szeretnéd szemügyre venni az új és a tavalyi generációt, ide kattintva a vonatkozó részhez tekertük JerryRigEverything iPhone 13 Pro Maxről szóló szétszerelős videóját.   

A PBKreviews egyébként 10/6,5 pontot adott az iPhone 14 Pro Max javíthatóságára, ami nagyjából összhangban van az almás mobilok korábbi értékeléseivel. Annyi bizonyos tehát, hogy az Apple továbbra sem töri magát a javítás megkönnyítéséért, amit a cupertinóiak erősen alibizős szagú Szereld magad-programja is bizonyít.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.