Hirdetés

Beltéri navigációval újított a Microsoft



|

A Path Guide nevű app GPS és WiFi nélkül is működik.

Hirdetés

Bár a navigációs alkalmazások hatékonyan segítenek nekünk abban, hogy elérjük a kívánt célt, egy nagy épületben vagy bevásárlóközpontban már megint gondban vagyunk. Merre is menjünk? 

Hirdetés

Egyre többen kísérleteznek a beltéri, épületen belüli navigációval, de sajnos egyelőre nem létezik olyan megoldás, amely kellően nagy mennyiségű adattal szolgálná ki a felhasználókat. Ezen igyekszik segíteni a Microsoft a Path Guide nevű alkalmazásával, amelyet beltéri navigációra terveztek, méghozzá GPS vagy WiFi nélkül. 

Az app lehetővé teszi az embereknek az útjuk követését, amely alapján térképet készít, és segít azt megosztani másokkal. A nyilvános térképen bárki kereshet azután. 

Az app az okostelefonok mozgásérzékelő szenzora alapján készíti a térképet, de persze hanganyagokkal és képekkel is ki lehet egészíteni a pontosabb információk érdekében. 

A Microsoft több felhasználási módot is kitalált, az üzletek például bolton belüli útvonalakat is kitalálhatnak, ha valamit meg akarnak mutatni tematikusan. Az ingyenes app egyelőre csak Androidon érhető el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.