Hirdetés

Belülről rögzített tornádót a Tesla fedélzeti kamerája



|

A Tesla mozdulatlanul kibírta a tornádót, és közben rendkívül látványos felvételeket készített.

Hirdetés

Az Egyesült Államokban több olyan terület is van, ahol időszakos tornádóveszéllyel kell számolnia a lakosságnak. Ilyen például a Jefferson megyei Louisiana is, ahol nemrégiben egy téli vihar tombolt, ami súlyos károkat tett a környékben és legalább hárman az életüket is vesztették.

Ennek a viharrendszernek a részeként csapott le az EF-2-es tornádó is, amit a Tesla fedélzeti kamerája belülről tudott rögzíteni.

Hirdetés

Az út szélén várakozó Tesla fedélzeti kamerája egészen elképesztő felvételt készített a tornádó belsejében, ahol a hatalmas sötétségben leginkább csak a forgószél által ráncigált hulladék vehető ki, a vihar erejét azonban jól szemlélteti a szemben álló teherautó, ami gond nélkül az oldalára csapódott.

A hatalmas vihar sajnos máshol is lecsapott, New Iberiában egy kórházban tett károkat, ahol legalább öten megsérültek, az államban pedig a becslések szerint 40 ezernél is többen maradtak áram nélkül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.