Hirdetés

Bemutatkozott a korszakalkotó Samsung Galaxy A8s



|

Az első Infinity-O kijelzős okostelefonként mutatkozott be a Galaxy A8s, amely így trendi kijelzőt és tripla hátlapi kamerát kínál.

Hirdetés

Kijelzők terén az igazán nagy megújulást a jövő évi Samsung Galaxy S10 modellek ígérik, azonban a dél-koreai gyártó a szivárgásoknak és a kedvcsinálóknak megfelelően már most bemutatta az első Infinity-O kijelzős okostelefonját. Vagyis szenzorsáv nincs, az előlapi kamera egy lyukba költözött, amit a kijelző felső sarkába fúrtak. 

Hirdetés

Nem csak ilyen téren első a Galaxy A8s. Szintén ez az első okostelefon, ami a Qualcomm Snapdragon 710 lapkájával jelenik meg. Ebből ki lehetett találni, hogy tényleg felső-középkategóriás a készülék, amibe 6/8 GB RAM és 128 GB tárhely kerül. A 3400 mAh-s akkumulátor mellett hátsó ujjlenyomat-olvasó, USB-C port és gyorstöltés jellemzi. 

A hátlapra tripla kamera került. Az elsődleges szenzor 24 megapixeles, ezt egy 10 megapixeles telefotós lencse és egy 5 megapixeles mélységérzékelő szenzor egészítik ki. A 6,4 hüvelykes, 2340 x 1080-as, 19,5:9 képarányú kijelzőben lévő lyukba egy 24 megapixeles szelfikamerát ültettek. 

Kínában az előrendelések már elindultak, a készülék még idén megjelenik a régióban. A nemzetközi megjelenésről nem esett szó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.