Hirdetés

Bemutatkozott a megfizethető árú OnePlus Ace, de mi nem örülhetünk neki



|

Nem sok meglepetést hozott a OnePlus újdonsága, amit várhatóan csak Kínában élvezhetnek majd.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy a OnePlus a jövőben még több megfizethető, de mégsem teljesen bénácska okostelefont szeretne a felhasználók kezébe adni, és a korábbi ígéretet betartva máris prezentálták nekünk az egyik indulót.

Ez a OnePlus Ace, ami teljesítményét tekintve sok szempontból hasonlít a középkategóriát képviselő Realme GT Neo3-hoz. A OnePlus Ace-t is a MediaTek Dimensity 8100 Max chipsetje hajtja, a 4500 mAh-s aksi pedig támogatja a 150 W-s gyorstöltést, ez utóbbi egyébként a készülék egyik kiemelkedő tulajdonsága. A processzor mellé akár 12 GB RAM-ot és 512 GB-os tárhelyet is választhatunk, szóval egyáltalán nem kell szégyenkeznie az Ace-nek technikai tulajdonságok terén.

Hirdetés

A mobil 6,7 hüvelykes, 120Hz-es AMOLED kijelzőt vonultat fel, ami szintén elegendő lehet sok felhasználó számára, a HDR10+ támogatása pedig csak hab a tortán. Következzenek a kamerák: az Ace hátulján egy 50 MP-s, OIS-es Sony IMX766 főkamera van, amit egy 8 MP-s, ultraszéles szenzor és egy 2 megapixeles, makrós apróság egészít ki. A vásárlók az Android 12-n alapuló ColorOS 12.1-et kapják meg operációs rendszernek.

Habár kicsi az esély rá, hogy a OnePlus Ace nyugatra is ellátogasson, ám Kínában 2499 jüanért meg lehet vásárolni, ami átszámítva nagyjából 132 ezer forint.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.