Hirdetés

Bemutatkozott a Samsung Galaxy A53 5G és A33 5G, csábító okostelefonokkal bővült a középkategória



|

Egy évvel az A52 és A72 után érkeznek az A-széria újabb modelljei.

Hirdetés

Menetrend szerint mutatta be a mai nap folyamán a Samsung új, középkategóriás okostelefonjait, amik az S-széria tagjaihoz képest szerényebb teljesítményt kínálnak, de a többség számára minden szempontból kielégítőek lesznek.

A két, ma debütált készülék közül az A53 5G az izgalmasabb: a 6,5"-es FHD+ Super AMOLED 120 Hz Infinity-O Display kijelzővel szerelt okostelefon egy négylencsés hátlapi kamerarendszert kapott, melyet egy 12MP-es, f/2.2-es, ultraszéles, egy 64MP-es, f/1.8-as, optikai képstabilizátoros fő, egy 5MP-es, f/2.4-es mélységérzékelő és egy ugyanilyen makró lencse alkot. Előre egy 32 MP-es, f/2.2-es lencse kerül.

Hirdetés

Az A33 5G kijelzője 6,4"-es és 90 Hz-es frissítésre képes (FHD+ Super AMOLED Infinity-U), kameráját pedig egy 8MP-es, f/2.2-es ultraszéles, egy 48MP-es, f/1.8-as, optikai képstabilizátoros fő, egy 2MP-es, f/2.4-es mélységérzékelő és egy 5MP-es, f/2.4-es makrókamera alkotja. Előre egy 13MP-es, f/2.2-es szelfikamera került.

Az MI-s rásegítéssel megtámogatott kamerák az eddiginél szebb képeket tudnak készíteni rossz fényviszonyok között, automatikusan állítják a videók frissítési sebességét, hogy tiszta és világos felvételeket készíthessünk.

Mindkettőben egy nyolcmagos, 5 nm-es processzor dolgozik, 6 vagy 8 GB RAM, 128 vagy 256 GB tárhely és egy 5000 mAh-s akkumulátor kíséretében. Támogatják a microSD-k használatát, valamint a 25W-os gyorstöltést. Android 12-t futtatnak (One UI 4.1), és még évekig érkeznek hozzájuk frissítések, a One UI akár négy további generációját telepíthetjük, illetve a következő öt évben biztonsági update-ekre is számíthatunk.

Szintén mindkettőre igaz, hogy 5G-támogatást kínálnak, illetve hogy IP67-es a vízállóságuk. A dobozban nem lesz töltőfej, a SIM-tálcát és az oldalsó gombokat pedig újrahasznosított PCM anyagokból készítik.

Az A53 5G megjelenése április 1-jére, az A33 5G-é április 22-ére várható; előbbi ára 189 990 Ft-tól, utóbbié 154 990 Ft-tól indul. Március 17-én indul az előrendelés, aki március 31-éig jelzi vásárlási szándékát a Samsung Webáruházban, egy Galaxy Buds Live fülhallgatót kap ajándékba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.