Hirdetés

Bemutatkozott az új Apple AirPods, jobb hangzást és cseppállóságot kapunk



|

Azért úszni még nem érdemes vele, de futás közben és esőben kényelmesen használható.

Hirdetés

Ahogy az várható volt, az Apple ma végre bejelentette a felfrissített, harmadik generációs AirPods fülhallgatót, amit átterveztek, felturbóztak, és még az élettartamát is megnövelték. Az új AirPods a második generációs modell és az AirPods Pro közé férkőzik be, mindhárom a kínálatban marad (és természetesen az AirPods Max is).

A mérnökök csökkentették az egyébként sem nehéz füles súlyát, és úgy dizájnolták meg, hogy jobban illeszkedjen bármilyen fülkagylóhoz. Rövidítettek a nyelén is, és Force Touch-irányítással kezelhetjük, akárcsak a Prót. IPX4 besorolásának köszönhetően izzadság- és cseppálló mind maga az AirPods, mind a töltője.

Hirdetés

A hangzás még jobb lesz, erősebb basszusokra és tisztább magas hangokra számíthatunk. A szél zaját a mikrofon bevonata szűri, de a kiváló hangminőségről az AAC-ELD kodek használata is gondoskodik. Támogatja a fülhöz igazodó Adaptive EQ-t és a fejmozgást követő térbeli hangzást is.

Az új AirPods 6 órán át bírja egy töltéssel zenehallgatás, és 4 órán át beszélgetés során, de a töltőtokkal akár 30 órán át is használhatjuk, és 5 perc alatt 1 órára elegendő töltéssel láthatjuk el. Az új tok már MagSafe-kompatibilis.

A 3. generációs modell október 26-ától lesz elérhető 74 990 Ft-os áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.