Hirdetés

Bemutatta az új, kijelző alatti szelfikameráját az Oppo



|

A gyártó még egy fényképet is publikált, hogy megmutassa, milyen jó minőségű fotókat lehet készíteni a kamerával.

Hirdetés

Az Oppo közel két évvel ezelőtt mutatta be a világ első, kijelző alá rejtett szeflikameráját, ezúttal pedig a gyártó leleplezte a technológia második generációs változatát. A kamera egyelőre fejlesztés alatt áll, és az Oppo szakértői szerint még van mit rajta javítani, viszont már egy fényképpel demonstrálta a gyártó az elérhető minőséget.

Az Oppo Kína legnagyobb kijelzőgyártójával, a BOE-val együtt dolgozik a fejlesztésen, amelynek lényege, hogy az optika körüli pixelméret csökkentésével biztosítsák, hogy a lehető legtöbb fény jusson el a szenzorig.

Hirdetés

Az új modellben a kínai gyártó 400 ppi pixelsűrűségű kijelzőt alkalmaz, így a szelfikamera gyakorlatilag teljesen láthatatlan marad. Az Oppo egy rövid videón is bemutatta az új technológiát.

Ez pedig egy szelfi, amit a készülékkel lőttek, rosszabb fényviszonyok között valószínűleg egészen más lenne az eredmény.

Egyelőre nem tudni, hogy az új fejlesztésű szelfikamera mikor kerülhet olyan telefonba, amely megjelenik a piacon. A ZTE tervei alapján az Axon 30 modell már megkapná ezt a technológiát, ami logikus döntés lenne, miután az előd Axon 20 is kijelző alatt kamerával jelent meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.