Hirdetés

Benchmarkon bukkant fel a Samsung Galaxy S22 Note



|

Könnyen lehet, hogy mégsem tűnik el a Note név a Samsung felhozatalából.

Hirdetés

Az idei év során számos találgatás látott napvilágot a Samsung Galaxy Note-széria jövőjét illetően, miután a Note 20-at nem követte 2021-es utód. A legvalószínűbbnek eddig az tűnik, hogy a Samsung inkább a hajtogatós mobilokra szeretne koncentrálni, míg a Note-rajongók igényeit az S22-széria valamelyik változatával szolgálhatja ki.

A szöuli szivárogtató Tron pedig nemrég arról adott hírt, hogy tudomása szerint az S22 Ultra lesz ez a modell, melynek érdekében egy régi-új nevet is kap a gyártótól.

Hirdetés

A Twitteren megosztott értesülése szerint ugyanis  a koreaiak "S22 Note" néven dobják majd piacra a készüléket, ami nem hagyna sok kétséget afelől, hogy milyen szerepet szánnak neki. Az infót persze érdemes fenntartásokkal kezelni, de alapvetően logikusnak tűnik ez az út, ha a Samsung valóban szeretné kitölteni a Note helyén támadt űrt.

Magáról a készülékről eddig nagyon keveset tudni, de a nemzetközi tech sajtó szerint ezt takarhatja a az SM-S908U szériaszám, ami az utóbbi napokban három helyen is felbukkant. A legizgalmasabb a Samsung saját termékoldala, ám itt sajnos csak a név szerepel, mindenféle érdemi információ nélkül.

Ennél beszédesebb a Geekbench 5 adatbázisa, ami alapján az S22 Note bizonyos verzióiba a Snapdragon 8 Gen 1 chip kerülhet, 8 GB memóriával. A Snapdragon rekorddöntő szörnyetegében ugyanakkor európai vásárlóként nem érdemes reménykedni, mivel a Samsung általában a saját fejlesztési Exynos-chipjeit alkalmazza az ide szánt csúcsmodelljeiben.

Végezetül pedig a Camera FV-5 adatbázisában is felbukkant az SM-S908U, ám az összes közül ezt a legkönnyebb manipulálni, így itt sem árt kéznél tartani a kételyeinket. Főleg, hogy korábban két forrás is 108 megapixeles ISOCELL HM3 szentort jósolt az S22-szériába, itt viszont csak egy 12 megapixeles kamera szerepel. Azt is érdemes viszont megjegyezni, hogy az ISOCELL HM3  funkcionálhat 12 megapixeles üzemmódban is.

Szeptemberben egyébként több állítólagos gyári render is kiszivárgott az S22-sorozatról, melyek egy része a forrás szerint az S22 Ultrát ábrázolta, így ha végül tényleg S22 Note lesz belőle, akkor már hónapok óta tudhatjuk, hogy milyen dizájnnal érkezik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.