Hirdetés

Beszáll a videós piacra a Tinder, nem is akárhogy



|

Titkos streamingsorozat indítására készül a Tinder, amelynek ez lesz az első próbálkozása tartalomszolgáltatóként.

Hirdetés

Minden jel arra utal, hogy a Tinder a jövőben már nem csak párkereső, hanem saját videós tartalmakat terjesztő szolgáltatóvá is előlépne. A Variety szerint egy "válaszd meg a saját kalandod-stílusú" sorozattal készül a Tinder, amely egy, a világvégével szembenéző karaktercsoportról szól majd. 

Hirdetés

A simításokkal vezérelt történet több mint két óra hosszúságú tartalmat kínál majd. Elsőre elég őrült újításnak tűnik ez, de a Variety szerint a Tinder párosítja majd azokat az embereket, akik ugyanazokat választják a történetben. Így lesz miről beszélgetniük, és talán más irányban is folytathatják a csevegést. 

Egyelőre nem tiszta, hogyan működik majd a rendszer, illetve mikor indul el. Állítólag hat epizóddal kezdenének, a sorozat pedig hagyományos streamingszolgáltatáson is megjelenhet, vagyis nem csak egy játékról van szó. A projekt rendezését Karena Evans vállalta. 

Mivel az emberek egyre több időt töltenek játékok és streamingplatformok előtt, ezért a randiappok készítői is igyekeznek merész újításokat bevetni a párkeresés világában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.