Hirdetés

Beszédes, mely ingyenes alkalmazások a legnépszerűbbek Oroszországban



|

Az orosz-ukrán háború következtében alaposan megváltoztak a szokások Oroszországban.

Hirdetés

Sajnos továbbra sincs vége Oroszország inváziójának Ukrajnában, ami már több mint egy hónapja tart, és nagyon súlyos következményeket okozott a szomszédos országban, illetve világszerte is.

A háború következményeit már egy ideje az oroszok is megérezhetik, akik ugyan közel sem szenvednek olyan mértékben, mint az ukrán lakosok, de a számos irányból érkező szankciók csúnya nyomott hagyhattak a hétköznapjaikon. Időközben már különálló alkalmazásbolt is indult Oroszországban, a Google Play helyi adatai viszont azt mutatják, hogy ennek ellenére is nagy az igény még a nyugati tartalmakra.

Hirdetés

Kiderült, hogy mely ingyenes alkalmazások a legnépszerűbbek mostanában a Google boltjában az orosz felhasználók körében, és bizony elég sokatmondó toplistát kaptunk. Ahogy az látható, három helyen is egy VPN-es app található, és ezeken felül még egy másik, hasonló szolgáltatást nyújtó alkalmazás is bejutott a listába.

Emellett még az orosz fejlesztésű üzenetküldő platform, a Telegram is nagyon kelendő.

A dolog még érdekesebb úgy, ha megnézzük, hogy a háború eszkalálódása előtt, február elején még olyan appok voltak a legnépszerűbbek Oroszországban, mint a Zoom, az AliExpress, vagy a digitális képmódosításhoz használt Persona.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.