Hirdetés

Betör a sörpiacra a Nothing, és ez teljesen komoly



|

A telefonok és a fülhallgatók mellett nem lehetett kérdés, hogy sörre is szükség van a cég kínálatában.

Hirdetés

Ritka az az alkalom, mikor egy gyártó április elsejére időzít egy olyan bejelentést, ami egyrészt totálisan átverésnek tűnik, de mégis igaz. A Razer például borotvával dobott fel egy gamer egeret, ami nyilván sosem kerül majd a piacra, de az NZXT videokártyának sincsenek sokkal jobb esélyei. Ellenben a Nothing minden bizonnyal tényleg elérhetővé teszi az egyszerűen csak Beer névre hallgató sört.

A Nothing a swansei-i székhelyű Freetime Beer Companyvel együttműködve fogja piacra küldeni az 5,1%-os, saját márkás sörét. Amúgy nem ez az első eset, hogy a két cég együttműködik. Amikor megnyílt Londonban a Nothing üzlet, akkor is ennek a manufaktúrának a termékeit szolgálták fel.

Hirdetés

A két fél már meg is erősítette, hogy hamarosan érkezik az első prototípus, ami egy szűretlen, száraz rizs lager lesz, egy leheletnyi körtével. A hivatalos bejelentés szerint a söröknek valamilyen funkciójuk a Nothing X alkalmazásban is lesz, amiben a felhasználók alapvetően az Ear 1 és Ear Stick eszközeiket vezérelhetik. Egyelőre megtippelni sem tudjuk, hogy miről van szó, de biztosan valami nagyon jópofa easter egget találtak ki a felelősök.

A Nothing nem kommunikálta, hogy hol lesz kapható a termék, de a saját üzletében biztos leemelhetjük majd a hatos csomagokat a polcról, illetve valószínűleg a weboldalán is rendelhetünk belőle.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.