Hirdetés

Betört a gaming headsetek piacára az AOC



|

Az elsősorban monitorokat gyártó cég az egér és billentyűzet után új, kifejezetten a játékosoknak szánt PC perifériával rukkolt elő.

Hirdetés

Az AOC a gaming monitorok piacán magyarországi és globális viszonylatban is az egyik legdominánsabb szereplőnek számít, viszont a tajvani vállalat emellett folyamatosan igyekszik bővíteni a portfólióját. A gyártó tavaly szeptemberben mutatta be az első billentyűzetét és egerét, ezúttal pedig két új, a gamer célcsoportnak tervezett headsetet leplezett le.

A GH200 és a GH300 modell is 50 mm-es neodímium driverrel rendelkezik, ahogy általában a minőségi gaming headsetek legtöbbje is. Emellett mindkettő mikrofonja képes bármely irányból felvenni a hangot, illetve könnyedén leszerelhető a készülékről.

Hirdetés

Az olcsóbb, 40 fontos árcédulát kapó GH200 3,5 mm-es jackkel csatlakoztatható a PC-hez, míg a drágább, 50 fontba kerülő GH300 USB-csatlakozót kapott. Mindkét modellt memóriahabos fülpárnával látták el, a GH300 pedig 7.1-es surround támogatásra is képes, illetve négy különböző RGB móddal lehet megvilágítani a külső részét. Az alábbi képen látható a fekete AOC GH200 és a fekete-piros GH300.

A két headset egyelőre pontos megjelenési dátumot nem kapott, viszont az AOC jelenlegi tervei alapján valamikor májusban lesznek majd elérhetők. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.