Hirdetés

Bill Gates elárulta, hogy az Androidot, vagy az iOS-t kedveli-e jobban



|

A Microsoft társalapítója egyúttal azt sem rejtette véka alá, hogy miért részesíti előnyben az egyiket a másikkal szemben.

Hirdetés

Ha okostelefonokon futó operációs rendszerről van szó, akkor a legtöbb felhasználó egyértelműen a számos gyártó által használt Androidot, vagy az Apple eszközein megtalálható iOS-t preferálja, és valószínűleg mindkét csoport rengeteg okot fel tudna sorolni, hogy miért éppen az általa kedvelt megoldás a jobb. Időközben a Microsoft társalapítója is elárulta, hogy ő melyik rendszert részesíti előnyben, és természetesen meg is indokolta a válaszát.

Hirdetés

Bill Gates nemrég a Clubhouse alkalmazáson keresztül adott interjút egy újságírónak, ennek során többek között arról beszélt, hogy ugyan gyakran eljátszadozik az iPhone-okkal, ám mégis a telefon, amit magánál hord, az bizony egy androidos eszköz. Ennek az az oka, hogy néhány androidos gyártó úgy telepít fel előre Microsoft-alkalmazásokat, hogy az megkönnyíti Gates dolgát, illetve rugalmasabbak is a szoftver és az operációs rendszer közötti kapcsolat tekintetében.

Így hát Gates ezt szokta meg, azonban sok barátjának iPhone-ja van. Egyébként az interjú során a jelenleg csak iOS-re elérhető Clubhouse app társalapítója is tiszteletét tette, ennek hála pedig megtudhattuk, hogy az alkalmazás androidos verziójának elkészítése kifejezetten fontos a csapat számára.

Ti melyik operációs rendszer preferáljátok inkább?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.