Hirdetés

Bírnád, ha a böngésződ alapértelmezetten korlátozná az automatikus elinduló videóhirdetéseket?



|

A Microsoft Edge böngésző tesztelésre szánt verziójában épp azzal kísérleteznek, hogy gyárilag limitálnak bizonyos automatikusan elinduló hirdetéseket.

Hirdetés

A Microsoft Edge Canary verziójának legfrissebb buildjében már alapértelmezetten korlátozva vannak az automatikusan lejátszódó videóhirdetések, szúrta ki a Techdows. A beállítás tesztelése akár azt is előrevetítheti, hogy idővel az Edge normál verziójában is ez lehet az alapértelmezett érték.

A Microsoft böngészőjében jelen pillanatban két beállítás közül választhatunk: vagy bármely oldalon engedélyezi az automatikusan elinduló videókat ("Allow"), vagy pedig azokon az oldalakon nem, amiket már korábban is meglátogattunk ("Limit"). Most ez utóbbit állították alapértelmezettre a Canary új frissítésében.

Hirdetés

Ebből még persze nem következik, hogy majd a böngésző hivatalos változatában is átkapcsolják a beállítást, de mindenesetre azért el lehet kezdeni reménykedni benne.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.