Hirdetés

Bitcoinért is megvásárolható a PC World



|

Bevezetési akciónkban kedvezményes áron, öt dollárnyi kriptovalutáért vásárolhatod meg nyomtatott magazinunkat. Aggaszt az árfolyamesés? Ennél jobb exitet nem találhatsz.

Hirdetés

Olyan történt az elmúlt egy évben, amelyre a pénzügyi szakemberek, és az éppen formálódó Fintech szektor korábban nem számítottak: egy kriptovaluta olyan szinten bekerült a közbeszédbe, hogy még a nagy kereskedelmi tévécsatornák is foglalkoztak a témával, szinte egy új aranyláz robbant ki, amely nem csak az emberek gondolkodására, de a videokártyák és így a PC-k árára is kihatással volt. Jelenleg úgy tűnik, hogy az árfolyamok gyors felfutását és az eufóriát követő kijózanodó szakasznál járunk, amely során remélhetőleg feketén-fehéren kiderül majd, hogy vajon a kriptovalutáknak van-e létjogosultságuk, vagy sem.

Az elgondolás önmagában rendkívül szimpatikus, nem ördögtől való gondolat egy bankoktól és kormányoktól független, az emberek közti egyszerű és hiteles fizetést lehetővé tevő valuta bevezetése (lásd a fenti videóban), ám az is tény, hogy jelenleg még csak nagyon kevés helyen lehet Bitcoinnal vagy más kriptovalutával fizetni, az emberek inkább befektetésként gondolnak a virtuális valutájukra, mint hasznos fizetőeszközre.

Hirdetés

A valuta hosszútávon viszont csak úgy tudja megszilárdítani a piaci helyzetét, és az árfolyamát, ha a mindennapokban is használhatóvá válik, ha a számláinkat ki tudjuk fizetni a segítségével, és ha a boltban tejet, kenyeret is vásárolhatunk a Bitcoin tárcánkkal. Ez még a mai napig nem valósult meg, így úgy döntöttünk, hogy az ország vezető informatikai magazinjaként az elsők között fogadjuk el a kroptivalutákat, ráadásul bevezető akciónkban a bolti árhoz képest kedvezményes, öt dollárnak megfelelő Bitcoin, Ethereum összegért lehet megvásárolni a nyomtatott magazinunkat, avagy így lesz a virtuálisból valós, a nem létezőből egy megható előny.

Fontos leszögeznünk, hogy ezen lépésünkkel nem kívánunk állást foglalni a virtuális valuták létjogosultságát illetően. A szkeptikusoknak, az árfolyameséstől megrettent bányászoknak, kriptovaluta tulajdonosoknak így egy reális, és megfogható jutalommal kecsegtető kiszállási lehetőséget, úgynevezett exitet ajánlunk fel. A befektetőknek és a kockáztatóknak pedig egy olyan pozitív hírt kínálunk, amelyre hivatkozva érvelhetnek a Bitcoin, vagy éppen az Ethereum létjogosultságát illetően.

Megtetszett az ajánlat? Ha szeretnéd kedvenc kripotvalutádért megrendelni a PC World magazin legújabb számát, akkor utalj át nekünk 5 dollárnak megfelelő összeget, úgy, hogy a közleménybe mindenképpen írd be a nevedet és a lakcímedet, hiszen csak ezen információk birtokában tudjuk majd neked postázni magazinunk legfrissebb számát, amelyben többen között a leggyakoribb kriptovaluta visszaéléseket is bemutatjuk.

Bitcoin valutával történő vásárláshoz látogasd meg BitPay oldalunkat, majd add meg a kért adatokat. Ethereum alapú utalás esetén viszont a következő tárcába utald el a megfelelő összeget (megadva nevedet és lakcímedet): 0xCAf57d7f04e72D3303A780d1F227181A779eeFb6, vagy olvasd be a fentebb található QR-kódot. A virtuális valutával csak a februári lapszám vásárolható meg (előfizetés nem váltható meg e módon). Az ajánlat csak belföldi lakcímre érvényes, ahova a valuta beérkezését követően postázzuk majd a megvásárolt lapot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.