Hirdetés

Bivalyerős, 5G-s okostelefonnal okozna meglepetést a Lenovo



|

Olyan 5G-s okostelefont dobna piacra a Lenovo, amiben Qualcomm Snapdragon 855-ös csúcslapka van.

Hirdetés

A Samsung, a Huawei, az LG, a Xiaomi és az Oppo mind összehajtható okostelefont akarnak, de persze más újdonságokra is számíthatunk. Közelednek például az 5G-s készülékek, amelyek jövőre jelennek meg a piacon. 

Hirdetés

Sok gyártó szeretne első lenni az 5G-s harcban, és többen úgy gondolják, hogy meg is előzik a riválisaikat. A Lenovo például a következő hónapokban már piacra is dobja az első 5G-s okostelefonját. 

Ha ez nem lenne elég, akkor Chang Cheng alelnök azt is megerősítette, hogy tényleg ez lesz a világ első 5G-s okostelefonja, amelybe ráadásul a Qualcomm még be sem jelentett Snapdragon 855-ös csúcslapkája kerül majd. A pletykák szerint az SoC sorozatgyártása már június óta tart. 

Az 5G és a Snapdragon 855 párosítása logikus, az ugyanakkor jó kérdés, hogy a Lenovo tényleg elsőként tudja-e piacra dobni az ilyen tudással rendelkező, bivalyerős zászlóshajót. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.