Hirdetés

Bivalyerős gamertelefon lett a Honor 10 GT



|

Ez a Huawei első olyan okostelefonja, amelybe 8 GB RAM került - ráadásul GPU Turbo technológiával jön a Honor 10 GT.

Hirdetés

A kínai okostelefon-gyártók mindennel igyekeznek kitűnni a mezőnyből: tripla kamera, dupla ujjlenyomat-olvasó, házból kiugró kamerák, 512 GB tárhely, stb... A Huawei is élen jár ezekben a csúcskategóriás technológiákban, egy dolgot viszont még nem kínált: 8 GB RAM-mal szerelt okostelefont. Eddig. 

Hirdetés

Miközben a méregdrága Huawei Mate RS-be is csak 6 GB RAM került, addig az ártakarékos Honor márka alatt érkező Honor 10 GT már 8 GB RAM-ot kap. Kínában már ebben a hónapban megjelenik, és vélhetően sokkal olcsóbb lesz, mint egy Mate RS. 

A Honor 10 GT alapvetően ugyanaz a készülék, mint az ár-érték arány bajnoka, a Honor 10. A nagy különbséget az extra memória jelenti. Ennek jegyében 5,84 hüvelykes, 2280 x 1080-as LCD-kijelzőt kapunk, Kirin 970-es chippel, ujjlenyomat-olvasóval, kijelzőbe belógó szenzorsávval. Van USB-C, jackcsatlakozó, dupla hátlapi kamera, 24 megapixeles szelfikamera és 3400 mAh-s akku. Az újdonságból nem hiányzik a GPU Turbo technológia sem, a gamerek nagy örömére. 

Kínában már július 24-től vihető a Honor 10 GT, de azt nem tudni, hogy más országokban mikortól lesz kapható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.