Hirdetés

Bixby-képes lesz a Samsung Galaxy Watch



|

Nem egyértelmű, hogy az új Samsung okosóra Gear S4 vagy Galaxy Watch néven jön, de az biztos, hogy Bixby-képes lesz.

Hirdetés

A Samsung igyekszik a Bixby segítségével a mesterséges intelligenciára építő kategóriákban is nagy névvé válni, de a Bixby továbbra is lemarad népszerűségben a Google Assistant és az Amazon Alexa mögött. 

Hirdetés

Bár a Bixby egyelőre inkább a mobilon elvégezhető feladatokra koncentrál, a Samsung a jövőben számos eszközön elérhetővé tenné a digitális asszisztensét.

A Gear S3-on van mikrofon és hangszóró, és idővel a SmartThings is elérhető lett rá, de a Bixby sajnos nem. 

A SamMobile szerint mindenesetre a Samsung legújabb okosórája már a kezdetektől Bixby-képes lesz. Azt továbbra sem tudni, hogy ez a modell Gear S4 vagy Galaxy Watch néven érkezik. Annyi biztos, hogy a Bixby nem kap külön gombot, hanem a jelenlegi S Voice funkció helyére kerül. A Hi, Bixby szavakkal és a home gombbal egyaránt életre lehet majd kelteni. Van rá esély, hogy tudásban is sok extrát hoz. A Bixby 2.0 ugyanis a Galaxy Note 9-cel egyszerre, augusztus elején mutatkozik be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.