Hirdetés

Biztatóak a Galaxy S9-es előrendelések



|

Nagyjából annyian rendelték elő az új készülékeket, mint tavaly ilyenkor a Galaxy S8-as szériát.

Hirdetés

A Samsung konkrét számokat még nem közölt a Galaxy S9-es zászlóshajók előrendeléseiről, valószínűleg azért, mert túl korai lenne, és a számok napi szinten változnak. Ennek ellenére többen azt kezdték pletykálni, hogy az idei csúcsmodellek nem lesznek olyan sikeresek, mint a tavalyiak. 

Hirdetés

A Samsung Electronics egyik képviselője azonban arról beszélt egy dél-koreai lapnak, hogy a Galaxy S9-es előrendelések nagyjából ugyanazon a szinten vannak (vagy egy picivel alatta), mint tavaly a Galaxy S8-as készülékek előrendelései. 

A jelentések szerint a dél-koreai mobilszolgáltatók nem jöttek túlságosan lázba az új modellektől, mert azok nem különböznek alapvetően a Galaxy S8-as készülékektől. A piacfigyeléssel foglalkozó cégek szerint gond lehet az is, hogy az emberek egyre tovább tartják meg az okostelefonjaikat. Ez persze részben azért is van így, mert manapság minden zászlóshajó közel (vagy több mint) 300 000 forintba kerül már. Mindez végeredményben rontja az eladásokat a mobilpiacon. 

A Samsung Galaxy S8-as széria tavaly új rekordot állított fel, amikor mindössze két nap alatt 550 000 darabot rendeltek elő belőle. A Galaxy S7-nél egy hét alatt sikerült 200 000-es darabszámot elérni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.