Hirdetés

Biztonságtechnikai termékek hadával támad a TP-Link



|

Kamerákat, videórögzítőket és napelem paneleket hoz a VIGI termékcsalád.

Hirdetés

A kínai TP-Link már nyolc éve van jelen Magyarországon, hálózati eszközeit széles körben alkalmazzák a lakosságtól a cégeken át az intézményekig. A gyártó úgy döntött, eljött az ideje a terjeszkedésnek, és egy nagyszabású budapesti bemutató keretében egy új biztonságtechnikai termékcsaládot leplezett le.

A VIGI família közel hetven kameratípust, videórögzítőt, videódekódert és napelem panelt takar, amelyekkel a TP-Link kimondott célja, hogy piacvezető szerepre törjön az elkövetkező években.

Hirdetés

Az új termékcsalád egyből négy népszerű IP kamera kategóriában is teljes kínálattal jelentkezik: a helyiségek teljes belső megfigyelésére alkalmas, mennyezetre szerelhető dóm kamerák vandálbiztos üveggel készülnek, míg a szintén beltéri turret kamerák a kasszák, bejárati ajtók kedvelt megfigyelői. Ami a kültéri megoldásokat illeti, itt hagyományos csőkamerákkal és dönthető PT kamerával rukkolt elő a gyártó. A VIGI sorozatban 2, 3 és 4 megapixeles modellek között válogathatunk, SIM-kártyával, mikrofonnal és 2,8 - 6 mm-es lencsével.

A képalkotókhoz a modern biztonságtechnikában elengedhetetlen szoftveres megoldások is társulnak: a vonalátlépés, az adott területre belépés, a tárgyelmozdítás, a rongálás érzékelése, a személyek és a járművek megkülönböztetése, az arcfelismerés, a riasztások küldése és más eszközök beindítása mind a repertoár részét képezik. A TP-Link PC-s támogatással bíró, ingyenes videómenedzsment szoftvere (VMS) akár 64 kamerát is képes egyetlen képernyőn kezelni.

Az IP kamerák mellett a felvételek rögzítését biztosító hálózati videórögzítők (NVR) teljes palettájával jelentkezik a cég, a 4 illetve 8 csatornás készülékekre közvetlenül is felcsatlakoztathatók a PoE kamera modellek, a nagyobb hálózatokhoz pedig akár 64 csatornás NVR-t is választhatunk. A VIGI termékcsaládban kínált napelem panelek és a 4G LTE kapcsolatra képes, SIM kártyát fogadó kamerák áramhálózat és fizikai adatkapcsolat nélkül is lehetővé teszik a megfigyelési pontok telepítését - például mezőgazdasági területeken vagy építkezéseken.

A TP-Link három év garanciával dobja piacra az újdonságokat, amelyek máris elérhetők a partnereknél. Az árak értelemszerűen eszközönként változnak, de a gyártó szerint egy családi ház kamerarendszere akár százezer és kétszázezer forint közötti összegből is megoldható a VIGI termékekkel.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.