Hirdetés

Biztosnak tűnik a OnePlus 5T név



|

A OnePlus megint utalt valamire, ez pedig a következő okostelefonjának a neve.

Hirdetés

Amint azt legutóbb is említettük, a OnePlus folyamatosan apró utalásokat tesz közzé a következő okostelefonjáról. Korábban például azt erősítette meg, hogy marad a jackcsatlakozó

Hirdetés

Az már biztos, hogy a júniusban megjelent OnePlus 5-nek ebben a hónapban megérkezik az utódja, az viszont még nem, hogy OnePlus 5T vagy OnePlus 6 lesz a neve. A gyártó azonban most válasszal szolgált: a OnePlus 5T érkezik. 

A twitteres kedvcsinálóban a OnePlus 5 darab teásbögrét mutat, és mivel a fotó és a leírás is a Teára [tea] utal, ezért biztosra vehetjük, hogy az új modellt OnePlus 5T-nek keresztelik el. 

A Vivo X20 mintájára készülő okostelefon elvileg Snapdragon 835-ös lapkát, 6 GB RAM-ot és dupla hátlapi kamerát kap. A 18:9-es kijelző miatt az ujjlenyomat-olvasó a hátlapra költözik - a képernyőbe ágyazott szenzorra vagy a OnePlus-féle Face ID-ra még várni kell. 

Frissítés: időközben egy fórumbejegyzésben hivatalosan is megerősítették a OnePlus 5T nevet és a jackcsatlakozó meglétét. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.