Hirdetés

Itt egy kedvező árú mobil, mégis belefért egy 13 000 mAh-s akkumulátor



|

Nem éppen apró darab a Blackview BV9100, cserébe víz- és ütésálló kialakítást is kapott az okostelefon.

Hirdetés

Sok olyan mobil van a piacon, ami elképesztő üzemidőt kínál. Az egyik rekordernek az Energizer Power Max P18K Pop számított a maga 18 000 mAh-s akkumulátorával, de túl sokat nem adtak el belőle. Szintén nem hétköznapi mobil a Blackview BV9100, ebbe 13 000 mAh-s akku jutott. Négyszer akkora, mint ami az iPhone 11-be fért. Akár power bank formájában is bevethető más eszközök töltésére, ráadásul ütésálló, porálló és vízálló is. 

Hirdetés

Ennek ellenére a BV9100 nem számít drágának, sőt: már 199,99 dollárért beszerezhető a gyártótól, a DHL ráadásul világszinten intézi a kiszállítást (a végső ár persze a fizetéskor kerül megállapításra). 

A motorháztető alatt a MediaTek Helio P35 lapkája dolgozik 4 GB RAM és 64 GB tárhely mellett, három 16 megapixeles kamerával és Android 9 rendszerrel lehet számolni. A töltő 30 wattos, nagy teljesítményre képes, így a gigantikus energiaforrást kevesebb mint 3 óra alatt teljesen feltölti. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.