Hirdetés

Kódolás nélkül is lehet jó weboldalt készíteni



|

A maces felhasználóknak lehet különösen érdekes a Blocs 3 Website Builder, ami most még akciós is.

Hirdetés

Ha valaki manapság látszani akar online, akkor jelen kell legyen a közösségi oldalakon, de ennél is fontosabb egy saját weboldal, ha komoly dologról/üzletről van szó. Szerencsére manapság már egyáltalán nem kell tudni programozni egy reszponzív weboldalhoz, ami jól is néz ki. A maces felhasználóknak ebben például a Blocs 3 Website Builder nyújthat nagy segítséget. 

Hirdetés

A gyors és könnyen használható, sokoldalú vizuális webtervező szoftver segítségével látványos és jól reagáló weboldalak rakhatóak össze, programozás nélkül. Előre megalkotott szekciókat használ a program, így könnyű vele dolgozni, a stíluskezelés egyszerűen oldható meg, a felhasználóbarát élményért nem áldozzák fel a minőséget sem. 

Az animációkat, effekteket és testre szabást egyaránt támogató szoftver offline is működik, és korlátlan mennyiségű oldal készíthető vele. A hostingról már külön kell gondoskodni, a Blocs 3 Website Builder Macre most ugyanakkor 100 dollár helyett csak 40-be kerül, egy próbát megérhet, ha tetszenek a fenti megoldások.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.