Hirdetés

Bluetooth költözik a Rubik-kockába



|

A GoCube egy olyan újhullámos Rubik-kocka, amely extra funkciókat kínál. A felhasználók akár egymással is versenyezhetnek.

Hirdetés

Bár sokan úgy gondolják, hogy kár lenne olyan klasszikusokhoz hozzányúlni, mint az 1974-ből származó Rubik-kocka, de természetesen a Kickstarter lelkes tagjait ez nem állítja meg. 

Hirdetés

A Rubik-kockának nem kell okosnak lennie, de mégis az lesz. A Kickstarteren ugyanis már előfinanszírozható a GoCube, ami egy Rubik-kocka, Bluetooth-kapcsolattal. 

Az ötlet az, hogy egy app segítségével folyamatosan követhetjük digitális eszközön is a kocka állapotát, és az app segíthet nekünk megtanulni, hogyan rakjuk azt ki. Amint ezen túl vagyunk, a képességeink fejlesztésére koncentrál az app, amely folyamatosan követi a fejlődésünket, és lehetővé teszi, hogy egy online ranglétra keretében másokkal versenyezzünk. 

A GoCube Edge eközben a GoCube haladó változata, amely 0,25 másodperces követés helyett már 0,001 másodperces követést kínál. A jelentett statisztikák is bővebbek, és tartalmazzák például a forgatási sebességet. Ezek offline is elmenthetőek. 

A GoCube 59 dollárért, a GoCube Edge 79 dollárért érhető el jelenleg a Kickstarteren. Az extra okosságoknak tehát elég nagy a felára, de ha valaki imádja a Rubik-kockát, talán egy ilyen is elfér a gyűjteményében. Az első modelleket jövő márciusban szállítják ki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.