Hirdetés

Böngészős játékokkal bővült a Microsoft Edge felhasználói felülete



|

A legutóbbi frissítésnek köszönhetően még a korábbinál is egyszerűbben érhetőek el a játékok.

Hirdetés

Rengeteg nagyszerű funkcióval bír a Microsoft saját fejlesztésű Chromium alapú webböngészője, az Edge, amit érdemes kipróbálnia azoknak is, akik előszeretettel használják a piacvezető Chrome-ot. Praktikus lehetőség például a böngészősáv, amin több hasznos dolog is könnyedén elérhető.

Ezt a sávot bővítette az Edge legutóbbi, 104-es számú, augusztus 19-én élesedett frissítése, aminek köszönhetően már az MSN Games szolgáltatás is gyorsindítóba került.

Hirdetés

A keresés, felfedezés, eszközök, az Office és az Outlook mellett tehát már a böngészős játékok is kiemelt helyet kaptak az Edge felhasználói felületén, aminek nem biztos, hogy minden felhasználó fog örülni. Az MSN Games kizárólag böngészőből indítható és futtatható címeket tartalmaz, úgy mint például a közkedvelt Bejeweled címekre hasonlító Match 3 játékokat, illetve különböző kártyajátékokat is.

A böngészősávból a játékok ikont nem tudjuk elrejteni, de az oldalsáv igény szerint megjeleníthető és eltüntethető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.