Hirdetés

Borotvát építettek a Razer legújabb egerébe



|

A Razer ismét megérezte, mire van szüksége a gamereknek.

Hirdetés

Nincs is rosszabb, mint mikor az ember csimbókos szakállal kezd el játszani, ezzel pedig a Razer is pontosan tisztában van. Éppen ezért jelentették be legújabb terméküket, a Razer Razert, ami nem csak egy tűpontos gamer egér, hanem egy tökéletes siklást biztosító elektromos borotva is egyben.

A Razer Razer másodpercenként 360 szőrszállal képes megbirkózni, a mérések szerint a frissen borotvált játékosok pedig 69%-os teljesítménybéli növekedésről számoltak be.

Hirdetés

Nem most fogott bele egyébként ilyen innovatív projektbe a Razer, pontosan egy éve mutatkozott be ugyanis Razer HyperSense Suit, amiben minden becsapódást, fájdalmat és érzelmet átérezhetsz.

Ha azonban rápillantotok a naptárra, villámgyorsan kiderül, miért nem tudtok rendelni az egyébként végtelenül praktikusnak tűnő Razer Razer egér-borotva hibridből. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.