Hirdetés

Bosszantó hibákat javít az iPhone-okon az új iOS-frissítés



|

A bezöldülő kijelzős hibákat is javítja az Apple most érkezett iOS 13.6.1 és iPadOS 13.6.1 rendszere.

Hirdetés

Az Apple kiadta az iOS és az iPadOS mobil operációs rendszereinek a 13.6.1-es verzióját, amely egy hónappal követi az iOS 13.6-ot. OTA formában, a Beállítások appon belülről mostanra minden jogosult készülékre elérhető a frissítés. A csomag több hibajavítást is tartalmaz. Gond volt például korábban azzal, hogy amikor kevés maradt a szabad tárhely, a rendszer nem törölte automatikusan a felesleges rendszerfájlokat. Ezt most megoldották. 

Hirdetés

Szintén orvosolták azt a hőkezelési problémákat, amelynek hatására egyes iPhone mobilok kijelzője bezöldült. Ezen felül pedig értesítésekkel kapcsolatos hibákat is javított az Apple. 

Az iOS 13.6.1 valószínűleg az egyike az utolsó frissítéseknek, amit az iOS 13-hoz kiadott az Apple. A fejlesztésekkel ugyanis egyre inkább az iOS 14-re koncentrálnak, aminek a végleges, stabil változata idén ősszel válik majd elérhetővé. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.