Hirdetés

Bővíti az Apple a MacBookok otthoni javításának lehetőségeit



|

Jelentősen könnyebbé válik a felhasználók számára a kisebb problémák elhárítása.

Hirdetés

Az Apple bejelentette, hogy augusztus 22-től kezdve a vásárlók számára eszközöket és információt biztosít annak érdekében, hogy lehetőségük legyen otthon is javítani a MacBook gépeket. Nem teljesen újdonság ez a vállalat részéről, ugyanis már elérhető ilyen jellegű szolgáltatás az iPhone-tulajdonosok számára.

A cég nemcsak az eszközöket, hanem a know-how-t, vagyis a javításhoz elengedhetetlen útmutatást és tudnivalókat is biztosítja az ügyfelei számára.

Hirdetés

A szervízcsomagok és az eredeti alkatrészek pótlására szolgáló alkatrészek árusítása augusztus 23-án indul. A csomagot meg lehet vásárolni, de egyszeri alkalomra bérelni is lehet 49 dollárért, vagyis nagyjából 20 ezer forintért. Az otthoni javításnak azonban korlátai is vannak - kizárólag az M1 chippel rendelkező MacBook Air és MacBook Pro modellek esetében lesz elérhető a szolgáltatás.

Az iPhone-okhoz kapcsolódó javítócsomag szolgáltatás áprilisban indult az Egyesült Államokban, és várhatóan még idén elérhető lesz Európában is. Ha a MacBookok esetében hasonlóan tervez az Apple, akkor néhány hónap múlva az európai piacon is megvásárolható lehet a csomag.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.