Hirdetés

BREAKING: Elon Musk végre tényleg lemondott a Twitter vezetéséről



|

Új ügyvezető igazgatót vett fel az X Corp. és így a Twitter élére.

Hirdetés

Eljött a pillanat, aminek előbb-utóbb el kellett jönnie: Elon Musk ma este, itthoni idő szerint 21:48-kor bejelentette a Twitteren, hogy megtalálta azt a személyt, aki a Twitter Inc. utódjaként létrehozott X Corp ügyvezető igazgatói posztját fogja betölteni hamarosan, így átveszi a közösségi oldal vezetését a pozíciót 2022. október 27-étől betöltő milliárdostól.

Egyelőre csak annyit tudni, hogy a cserére nagyjából 6 hét múlva kerül majd sor, és hogy az új vezető egy nő lesz. Kiderült az is, milyen szerepet szán magának Musk a továbbiakban.

Hirdetés

Amellett, hogy az igazgatótanácsban marad, CTO-ként (technológiai vezetőként) is dolgozik majd, illetve a termékek, a szoftverek, és a rendszerek működését is felügyeli.

Érdeklődve várjuk, hogy az új érában hogyan alakul a Twitter sorsa, milyen döntéseket hoz az új vezető, és mennyire kap szabad kezet. Kell, hogy valaki visszakormányozza az oldalt a botrányokkal teli hónapok után, amelyek miatt még a felhasználók is azt szavazták meg, hogy Musk menjen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.