Hirdetés

Bruce Willis is részt vehetett volna a NASA aszteroidavadászának kilövésén



|

Az Armageddon sztárját azonban nem hozta lázba az ajánlat.

Hirdetés

A filmográfiáját elnézve Bruce Willis az utóbbi években mintha már bármit elvállalna, amivel kereshet némi pénzt. A színészlegenda ezért sokak szerint már nem is tartozik az A-listás sztárok közé, ám az kétségtelen, hogy a dicső múltban volt néhány szerepe, melyek az örökkévalóságnak szólnak.

Az egyik ilyen a kőkemény olajfúró Harry Stamper az 1998-as Armageddonból, aki (spoiler) a fél csapatát és saját életét áldozta azért, hogy megmentse a Földet egy közeledő aszteroidától. Habár nem űrbéli atomrobbantásról van szó, a NASA nemrég indított útjára egy igazi meteor-eltérítő szondát, s a szerepre való tekintettel Willist is meghívta a kilövésre, ám a színész sajnos nemet mondott.

Hirdetés

Ezt maga Bill Nelson, a NASA vezetője árulta el egy interjúban. Hogy Willis miért döntött így, az sajnos rejtély maradt, mivel a sztár nem adott indokot a meghívás visszautasítására. Nelsonékon viszont nem múlott a dolog, az űrkutatási hivatal első embere ugyanis úgy nyilatkozott hogy ők "nem akarták elszalasztani ezt a kapcsolatot".

Az mindenesetre már biztos, hogy Bruce Willis kevésbé lelkesedik a világűrért, mint a Star Trek Kirk kapitánya, William Shatner, aki nemrég részt vett Jeff Bezos rakétájának második emberes küldetésén. Egy ingyen űrrepülés persze más kategória, de azért a NASA központjából követni egy aszteroidavadász szonda kilövését sem lett volna utolsó program.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.