Hirdetés

Brutális akksival jön a Samsung Galaxy Tab 7+



|

A Galaxy Note 20, a Galaxy Fold 2 és a Galaxy Z Flip 5G társaságában mutatják be az új Samsung tabletet augusztus elején.

Hirdetés

Arról, hogy milyen eszközök bejelentésére kerülhet sor hamarosan, a különféle szivárogtatások és egyéb pletykák mellett sokszor olyan dokumentumok világítanak rá, amelyek az adott modellek engedélyeztetési folyamatához kapcsolódnak. A Samsung Galaxy Tab 7+ neve most két biztonsági hitelesítés formájában bukkant fel.

Hirdetés

A TÜV Rheinland és a Safety Korea adatbázisában megjelent tablet azt sejteti, hogy egy-másfél hónap múlva várható a hivatalos bemutató, legalábbis általában ennyi idő szokott eltelni az efféle hitelesítések és a valós leleplezés között. És milyen rendezvénye lesz nagyjából ennyi idő múlva a Samsungnak? Igen, az augusztus 5-i Unboxed, ahol a fő fókusz természetesen az év második felére szánt izommobilra, a Galaxy Note 20-ra irányul. Emellett érkezik a második generációs Galaxy Fold és a szintén hajtogatható kijelzős Galaxy Z Flip 5G-s változata is.

De vissza a tablethez: a két hitelesítő dokumentumban az akku átlagos kapacitásánál 9800 mAh szerepel, amely igazolja a korábban pletykált 10090 mAh áramforrásokat (a különbség a névleges és konkrét kapacitás között teljesen normális). Az akkumulátorról már fotók is készültek, bár persze ez pont az az alkatrész, amit normál esetben senki sem fog látni a Galaxy Tab 7+ használata közben.

Az S7 és S7+ modellekről egyébként már kifejezetten sokat elárulnak az eddig megjelent különféle dokumentumok. A dizájn nem sokat változik az S6 páros óta, megmarad például a hátlapi duiál kamera és alatta a kis bevágás, ahová az S-Pen csúsztatható. A két modell között a méret lesz a legfontosabb különbség, az S7 kijelzője egy 11 hüvelykes OLED panel lesz (ez épp egy kicsit nagyobb az S6-on használtnál), az S7+ viszont 12,3 (más források szerint 12,4) hüvelykes megjelenítőt kap. Mindkettő 120 Hz képfrissítéssel rendelkezik.

A burkolat alatt Snapdragon 865 szolgáltatja az alapokat, és mindkét modellből lesz 5G-kompatibilis verzió. A "sima" S7-ben egyébként 7760 mAh kapacitású akku dolgozik, ami ugyan kisebb a nagytesó gigantikus áramforrásánál, de az S6-ét még így is felülmúlja. Az árakról még nem tudni hivatalosat, de esélyesen ez is megváltozik augusztus 5-én.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.