Hirdetés

Brutális munkagép lesz a 2024-es iPad Pro



|

Az Apple nagyot lépne előre 2024-ben az iPad Próval.

Hirdetés

Az Apple tavaly adta ki az M2 chipet, amely megnövelt számítási és grafikus teljesítményt, illetve minden szempontból jobb hatékonyságot kínál, és amely a frissített MacBook Air és az iPad Prókban is elérhető. A vállalat várhatóan 2024-ben, a frissülő iPad Pro és MacBook Air modellek megjelenésével együtt bejelenti az Apple Silicon legújabb darabját, az M3-at.

A pletykák szerint az M3-as iPad Pro OLED kijelzővel rendelkezik majd.

Hirdetés

Az M3 SoC a TSMC 3 nm-es architektúráján fog alapulni, amivel jóval gyorsabb lehet a jelenleg elérhető modelleknél. Az Apple azt tervezi, hogy az M3 chipet beépíti a frissített MacBook Air modellekbe is, de a 2023-as WWDC-re várt új 15,5 hüvelykes MacBook Air az M3 helyett még az M2-est fogja használni.

Az OLED-del szerelt M3-as iPad Pro bejelentése 2024 első felében várható, amely az egyik legjobb videó- és képszerkesztő táblagéppé válhat a piacon. Az OLED panelek igazi feketét jelenítenek meg és színpontosabbak, mint az LCD panelek, nem mellesleg pedig energiahatékonyabbak is, amivel az üzemidőn segítenek. Persze az ilyen híreket mindig érdemes fenntartásokkal kezelni, ahogy az a hírt is, hogy a következő iPad Air még LCD kijelzővel érkezik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.