Hirdetés

Brutális specifikációval érkeznek a Red Magic legújabb gamer mobiljai



|

Bemutatkozott a kínai gyártó kimondottan játékosoknak szánt telefonjainak legújabb generációja.

Hirdetés

A Nubia a minap bemutatta a legújabb gamer mobiljait, a Red Magic 8 Pro sorozatot, amit ebben a generációban két készülék fog képviselni. A ZTE nubia Red Magic 8 Pro egy méretes, 6000 mAh-s akkumulátorral, valamint 80 W-os maximális töltési sebességgel felvértezve áll majd a felhasználók rendelkezésére. Ezzel szemben a ZTE nubia Red Magic 8 Pro+-nak egy kisebb, mindössze 5000 mAh-s akkumulátor jutott, azt viszont akár 165 W-tal is tölthetik a leendő tulajdonosok.

Aki a Plus verzió mellett teszi le a voksát, több memóriaméret közül is válogathat, a gyártó azonban egyéb funkciók és dizájn tekintetében nagyjából megegyezőre építette a két mobilt. A Prót és a Pro+-t is ugyanazzal a processzorral, kamerával és szoftverrel szerelte fel.

Hirdetés

Mindkét telefonban a Snapdragon 8 Gen 2-es chipset található, amit a Red Magic R2-es chip támogat, hogy még jobb legyen a játékos élmény. A megjelenítésről egy 6,8 hüvelykes AMOLED Full HD+ panel gondoskodik, ami 120 Hz-en is képes frissíteni. A szelfikamera 16 MP-es és a képernyő alá van rejtve, hátul pedig egy 50 MP-es Samsung ISOCELL GN5 szenzor dolgozik. Ezt egészíti ki egy 8 MP-es ultraszéles és egy 2 MP-es makró kamera.

A játékos élmény kimaxolásának érdekében a Red Magic 8 Pro minden modelljét az ICE 11.0-ás megoldás hűti, ami több réteg grafittal és számos hőkamrával dolgozik a telefon túlmelegedésének megelőzése érdekében. Végül, de nem utolsósorban a ventilátor is szintet lépett, ebben a generációban már 20 000 fordulatra is képes percenként, és egy vékony grafitréteget is kapott a kijelző, hogy még jobban óvják a sérülésektől.

A Pro három verzióban, 8 GB/128 GB, 8 GB/256 GB és 12 GB/256 GB-tal lesz rendelhető, míg a Pro+ komolyabb csomagokkal, 12 GB/256 GB, 16 GB/512 GB és 16 GB/1 TB-tal is kapható. A mobilok Kínában már előrendelhetők, európai forgalmazásukról viszont még nincsenek információk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.