Hirdetés

Brutálisan megkínozták a Samsung Galaxy Tab S8 Ultra tabletet, kiderült, mit bír



|

A Samsung legújabb tabletje komoly stresszteszten esett át, videón nézhető a kínzás.

Hirdetés

Még a legnagyobb elővigyázatosság ellenére is megtörténhet az, hogy berepedezik egy okostelefon vagy táblagép kijelzője, rosszabb esetben pedig akár az egész készülék is deformálódhat, ha túl nagy nyomás éri. Ezért is kiemelten fontos, hogy a gyártók ne spóroljanak az anyaghasználaton, és úgy tűnik, hogy a Samsung nem sajnálta a plusz törődést a nemrég debütált Galaxy Tab S8 Ultra esetében.

Zack Nelson munkásságát valószínűleg csak keveseknek kell bemutatni, hiszen a JerryRigEverything nevű YouTube-csatornáján rengeteg különböző okostelefon és egyéb kütyü megkínzását mutatta be nekünk. Ezek a stressztesztek szerencsére nem az öncélú rombolásról szólnak, mivel így sok hasznos részletre derülhet fény, akár olyanokra is, amelyeket a gyártók előszeretettel elhallgatnak.

Hirdetés

Egyik friss videójában Nelson a Samsung Galaxy Tab S8 Ultrát nyavarta meg egy kicsit, és a végeredmény elég biztató képet fest. A tablet külső borítása a megszokott módon tűrte a karcolásokat, és a kijelző esetében sem volt tapasztalható furcsa anomália.

Jó hír, hogy a gép háza még erőteljes hajlítgatás hatására sem roppant meg, ami kifejezetten jó hír annak fényében, hogy egyébként mennyire vékony az egész. Itt a teljes kínzási folyamat, nem finomkodtak a teszt során:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.