Hirdetés

Búcsúzik az Oculus Go



|

A Facebook búcsút int az Oculus Go VR-headsetnek, azonban jönnek az új appok az Oculus Questre.

Hirdetés

Népszerű VR-headset a Facebook Oculus Quest nevű terméke, kapható azonban az olcsóbb Oculus Go modell is - de már nem sokáig. A Facebook ugyanis bejelentette, hogy idén, vagyis 2 évvel megjelenése után kivonja a forgalomból ezt a headsetet. Innentől kezdve kizárólag az Oculus Questre koncentrál, az lesz az egyetlen VR-eszköze. Azt is elárulta a cégóriás, hogy 2021-ben új appok jönnek erre a modellre, többek között kísérleti projektek is. 

Hirdetés

December 18-tól kezdve az Oculus Go nem kap új funkciókat és appokat, ez utóbbiak sem frissülnek többé, és az Oculus Go bolt is lehúzza a rolót. A biztonsági javításokat 2022-ig biztosítják. Eközben az Oculus Quest igazából sikersztorinak tekinthető, érthető, hogy csak erre koncentrálna a Facebook. 

Az Oculus Go pedig mindig is olyan volt, mintha egy VR-headsetbe illesztett mobilt kaptak volna a felhasználók, menőbb kialakításban, de sok hasznos funkció nélkül (mint a kezek követése vagy a teljes szobás mozgáskövetés). A Facebook reméli, hogy a fejlesztők idővel a Go-appokat is átportolják a Questre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.